HANDELSBETINGELSER

Følgende generelle forretningsbetingelser regulerer kontraktforholdet mellem Licenstrolden („sælgeren”) og forbrugerne, virksomhederne samt institutionerne („køberen”), der erhverver varerne i vores netbutik. Modbetingelser eller vilkår, der afviger fra vores forretningsvilkår accepteres ikke.


01. Aftaleindgåelse


(a) Alle vores tilbud udgør en ikke-bindende opfordring til kunderne om at afgive tilbud på køb af varer, til de angivne priser.
(b) Der kan lægges ét eller flere varer i indkøbskurven. I løbet af bestillingsprocessen indtaster du dine oplysninger og vælger den ønskede betalingsmetode mm. Ved at klikke på bestillingsknappen afgives der en bindende anmodning om at indgå en aftale.
(c) Ved telefonisk bestilling indgås købsaftalen, når vi accepterer dit tilbud omgående. Accepteres tilbuddet ikke omgående, er du heller ikke bundet af det længere.


02. Købsgenstanden


Licenstrolden.dk forhandler udelukkende digitale produkter. Licenstrolden sælger hverken CD'er eller DVD'er. Elektronisk software til download (engelsk: Electronic Software Distribution, forkortet „ESD”), der er kendetegnet som sådan, sælges aldrig sammen med CD'er, DVD'er, ægthedsbeviser (engelsk: „Certificate Of Authenthicy”, forkortet „COA”). Licenstrolden sælger produktnøgler til downloadsoftware der er stillet frit tilgængelig på internettet af softwareproducenterne og produktnøgler til abonnementsbaserede produkter eller tjenester. Enhver af disse produkter har sin egen slutbrugerlicensaftale (engelsk: „End User License Agreement”, forkortet „EULA”), der skal accepteres for at opnå brugsrettighederne til softwaren.


03. Ejendomsforbehold


Købsgenstanden forbliver sælgerens ejendom indtil fuld betaling har fundet sted.


04. Mangelansvar


For vores varer gælder lovbestemte regler om mangelansvar. Din reklamationsret som i tilfælde af mangler ved forbrugerkøb udløber to år efter overgivelsen af de af dig købte varer til dig. Ved handelskøb ydes der et års reklamationsret.


05. Returpolitik


Vores returpolitik gælder i 14 dage. Hvis der er gået mere end 14 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen. Varer kan kun returneres, hvis de er ubrugte.
(a) Hvis du vil returnere en vare til os, skal du kunne fremvise en faktura fra os som købsbevis. Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger mm. ved returnering af varerne.
(b) Kontakt venligst Licenstrolden, før du returnerer en vare. Du kan returnere en vare inden for 14 dage efter købet, såfremt produktet ikke er downloadet (der ikke er klikket på downloadlinket), produktet ikke er blevet aktiveret, produktnøglen ikke er blevet brugt eller indløst (eng. „redeem”) og er ikke blevet videregivet til en eller flere tredjeparter. Sørg venligst for at vedlægge dine kontaktoplysninger som navn og efternavn, adresse, den e-mail der er blevet brugt til købet, dato, produktbetegnelse, ordrenummer og en kort beskrivelse af din sag.
(c) Så snart vi har modtaget og gennemgået din retursag, vil vi sende dig en e-mail og informere dig, hvorvidt den godkendes eller afvises.
(d) Adskillige typer varer kan ikke returneres. Varer, der ikke kan returneres, er: E-bøger, gavekort, software og videospil, der er blevet aktiveret eller indløst (eng. „redeemed”), varer der ikke er i den oprindelige stand samt varer, der returneres 14 dage efter købet.
(e) Hvis varen kan returneres og din retursag godkendes, vil du modtage en tro og love erklæring, som du skal printe, underskrive og scanne ind eller fotografere og sende per e-mail til info@licenstrolden.dk. I denne erklæring bekræfter du på tro og love, at du hverken har downloadet softwaren, brugt produktnøglen, ikke har videregivet den til tredjepart og agter ikke at gøre dette i fremtiden.
(f) Tilbagebetalinger overføres til samme konto, som de er blevet sendt fra eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for ti bankdage. Hvis du betalte per bankoverførsel, har vi brug for et bankkontonummer for at overføre pengene og det skal være samme kontonummer, som blev brugt til overførslen. Det er nemest at meddele os kontonummeret via e-mail.
(g) Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du tjekke din bankkonto. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Hvis du ikke har modtaget din tilbagebetaling inden for ti bankdage efter, at din retursag er blevet godkendt, kan du kontakte os på info@licenstrolden.dk


06. Købsgaranti


Vi garanterer én aktivering på én enkel maskine. Du kan påberåbe dig købsgarantien senest på 14. dag efter produktmodtagelsen ved at kontakte os via e-mail eller telefon og meddele, at du oplever udfordringer med produktaktiveringen af den erhvervede software. Hvis det bliver nødvendigt med fjernsupport ydes denne af vores IT-supportere vha. skærmdelingsprogrammerne AnyDesk, Zoom Meeting eller Teamvieawer og inden for vores supportider.


07. Værneting ved handelskøb


Såfremt du er en erhvervsdrivende, er det eneste værneting ved alle eventuelle tvistigheder, som måtte opstå i forbindelse med denne aftale, vores firmadomicil.