BETALINGSMULIGHEDER


Her kan du læse om de gængse betalingsmetoder, som Licenstrolden tilbyder. Disse er:
PayPal, almindelig bankoverførsel og kreditkortbetaling.

KREDITKORT

Betaling med kreditkort


Betaling med kreditkort håndteres af betalingsudbyrderen PayPal. Bare klik på PayPal og bagefter vælg dit betalingskort.

PAYPAL

Betalinng vha. PayPal


PayPal er en service til nem betaling per e-mail, som giver dig sikkerhed mod at dine kortdata svirrer rundt på nettet. Du kan også betale med kreditkort via PayPal. Du vil tit og ofte modtage en lille rabat fra Licenstrolden ved at bruge PayPal som betalingsmetode, så hold øje med vores rabataktioner.

Mobilepay

Betaling med mobilepay


Mobilepay muliggør betaling med din mobiltelefon. Du bliver bedt om at overføre beløbet til et nummer og skal blot angive dit ordrenummer.

BANKOVERFØRSEL

Almindelig bankoverførsel


Beløbet kan indbetales i din netbank eller også i en bankfilial ved blot at angive dit ordrenummer. 

Er du en privatkunde, vil nøglen sendes efter, at beløbet er overført på Licenstroldens konto, hvilket typisk tager to bankdage. Du er da velkommen til at sende et screenshot af overførslskvitteringen, så nøglen kan sendes omgående.
Er du erhvervsdrivende og har opgivet et gyldigt momsnummer, så vil du modtage produktnøglen typisk inden for to timer og senest samme dag. Der er mulighed for rabat ved større bestillinger, der kan aftales kredit og der er mulighed for afbetalingsordning.