FORTROLIGHEDSPOLITIK

Beskyttelsen af dine personoplysninger er vigtig for os. Alle data overføres sikkert og er beskyttet mod ekstern adgang takket være moderne krypteringsteknologi og lagres på servere i Danmark, bag en firewall m.m. For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige foranstaltninger og følger bedste praksisser inden for branchen for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du indtaster dine betalingskortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi og gemmes vha. mindst 256-bit AES-kryptering, eller bedre. Vi vil aldrig kende dit betalingskortnummer, da betalingsprocessen effektueres af eksterne betalingsudbyder.


(a) Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og e-mailadresse.

(b) Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit betalingskort, afgive en ordre, træffe aftale om en levering eller returnering af et køb, giver du os samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og bruger dem til de pågældende formål.

(c) Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke tilbage til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle og bruge dine oplysninger ved at kontakte os på info@licenstrolden.dk.

(d) Vi videregiver aldrig dine personlige oplysninger. Vi vil kun offentliggøre eller videregive dine personlige oplysninger, hvis det kræves af en gældende lov, eller hvis du overtræder vores aftalevilkår.

(e) Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepartsudbyder vil dine betalingskortoplysninger blive brugt til dette formål.

(f) Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os. Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I den forbindelse anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere. Vær venlig opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne fortrolighedspolitik eller vores websteds aftalevilkår.


(g) Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.

(h) Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har dit bopæl og har som værge givet os dit samtykke til, at dine mindreårige børn må bruge dette websted.i) Med din tilladelse vil vi sende e-mails om nye produkter og tilbud samt andre opdateringer.